Kontakt os bro

Booking & Tours
ICO Management & Touring
Presse & Samarbejde m.m.

Ofte stillede spørgsmål:

Samarbejde/Presse/Journalister/Velgørenhed - send til: management@adamognoah.dk (Vi svarer ikke på skoleopgaver. Velgørenhed baseret på livejobs skal foretages via denne side)
Booking til events, firmafester, koncerter, julefrokoster etc. - brug formularen på denne side. Sender du din forespørgsel pr. mail vil du blive bedt om at udfylde formularen!
Spørgsmål vedr. købt/køb af Merchandise - send til james@copenhagenmerchandise.dk
Vi laver ikke videohilsener på bestilling, heller ikke mod betaling.
Spørgsmål vedr. købte/køb af billetter til liveshows! Vi får utallige beskeder med spørgsmål om ombytning af billetter, køb af flere, manglende modtagelse af billetter og problemer med billetsider osv. Vi kan IKKE hjælpe med alle de spørgsmål. Hvis I har spørgsmål eller har købt billetter til et show, så er det billetforhandleren I har købt via, som I skal tage fat i. Hvis du alligevel sender os en mail er det det samme du vil få at vide. Klik ind på det show du har købt/vil købe billetter til for at se hvilken billetforhandler det drejer sig om eller tjek de billetter du har modtaget. Liveshowet varer ca. 1,5 time. Anbefalet aldersgrænse er 11 år da der forekommer stødende ordbrug og underholdningens niveau er bedre egnet til større børn og voksne. Aldersgrænsen er blot anbefalet og der vil derfor ikke blive afvist nogen i døren. Det er eget ansvar hvis du tager yngre børn med!