All Things Live & Harald Nyborg præsenterer BROS

Sker der G! Vi er Adam & Noah

Adam & Noah er en dansk komikerduo bestående af Joel Hyrland og Hadi Ka-Koush. Duoen blev etableret i 2012 i en teaterforestilling om fordomme, opsat på Teater Vestvolden, i samarbejde med Remi Lewerissa.

Forestillingen spillede på skoler rundt om i Danmark og senere på Ophelia Beach ved Det Kongelige Teater.

Hadi & Joel udviklede selv karaktererne i samarbejde med Remi og det var i forbindelse med markedsføringen af forestillingen at de begyndte at lave videoer, som karaktererne, på Facebook.

Efter forestillingen var slut fortsatte de med at lave videoer som Adam (Joel) & Noah (Hadi). I januar 2015 gik de viralt med deres første video og i løbet af kort tid havde de over en kvart million følgere.

I løbet af 2015 udgav de en masse videoer der nærmest alle gik viralt og fik millioner af visninger.

BROS(ledige)
shows!

Sep 2024
Aalborg Gigantium
Sep 2024
Odense Jyske Bank Arena
Okt 2024
Aarhus Djursland Bank Arena
Okt 2024
København Royal Arena

I 2016 lavede de deres egen TV-serie á 10 afsnit på DR, som blev en af de mest sete i perioden.

Efterfølgende udgav de også en bog der blev bestseller og 6 singler der i alt er streamet over 10 millioner gange, men mest kendt blev de for deres live comedy shows.
De lavede 3 comedy shows fra 2016 til 2022 hvor de sluttede af med 2 shows i Royal Arena i København.

I alt solgte de over 160.000 billetter hvoraf 120.000 blev solgt på deres sidste comedy tour, hvilket placerer dem blandt de bedste sælgende danske komikere.
Dette på trods af at de aldrig havde stået på en scene, som komikere, før de gik på scenen med deres første comedy show.
I 2024 genforenes Hadi & Joel på scenen i det stort opsatte comedy arena show "BROS" hvor de går på scenen sammen med deres kollegaer, Melvin Kakooza og Mahamad Habane.