Tak for denne gang <3

Bragende afsked??

Lene

Skønt at få lov til at grine igennem:-)

Tine

Eminent underholdning. Du brækker dig af grin og fælder en tåre....skal du se deres show? INSHALLAH

Janni Nannberg

Sjovt!

Louise Vang Aahauge

Total sjovt?

Stina

Helt igennem fantastisk og underholdende show, som de præsteret at lave. en kæmpe fornøjelse! Det en skam at de stopper

Camilla Jørgensen

Vanvittigt morsomt

Joan Thomsen

Top underholdning.. I er fantastiske. Tak for en kanon aften.

Christina Sørensen

Formidabelt - ærgerligt for samfundet at Adam & Noah konceptet ikke fortsætter - gode forbilleder med god humor for alle nationaliteter.

Susanne Svendsen

Tak for en kanon aften. Det var et super godt show med nogle fine emner. I formår altid at gøre det lige en tand sjovere. Er vild med jer. Har respekt for det er jeres sidste show, da i er…

Sandra

Mega sjovt - ærgerligt det er det sidste show!

Louise

Fantastisk og helt igennem sjovt show.! Andre ord kan ikke beskrive min oplevelse bedre.

Christina

Alt for sjovt et show

terese tudal

Jeg grinede fra start til slut. Udover at være sjovt, giver det også stof til eftertanke. Kan varmt anbefale Adam og Noah?

Lotte

Absolut historisk fantastisk forestilling!

Zaynab Ahmad Mouhammad

De er så blæret.. Har set begge deres shows og har for vildt grineflip hver gang. Alle pengene værd, og skal helt sikkert se dem igen hvis de laver noget mere.

Camilla

Der blev grinet så tårerne trillede. Ærgerligt, at de ikke fortsætter med StandUp.

Lingling

De var super

Charlotte Rosendal

Rigtigt godt og underholdende ???

Narges Moghaddam

Virkelig underholdende, hele familien grinte både børn og voksne. Det de siger er så sandt, som det er sagt. De er så sjove, og det hele værd. Ærgerligt at det er sidste show.

Jannie

Få adgang til billetter først:

TourFarvel & Tjak 2020

”Hva sker der danskere.. vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler.Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der.
Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses – en sidste gang ;)”

5 år – så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag.
De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i starten af 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarks-tour; Farvel og Tjak.

Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på 5 stjerner på deres to første Danmarks turnéer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt, og er dermed et snit samlet ind fra 1000 publikummer.

På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen – to shows der begge blev udsolgt på blot 2 uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel og mærke de største sale, i alle byerne.

Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være; Få købt billetterne nu – i god tid denne gang!

Adam & Noah
Farvel og Tjak
2020