All Things Live & Harald Nyborg præsenterer BROS

Klogskab 2017

Sker der dansker..

Vi har fyret vores pressetekstmeddelsesskriver. Han ville ha 5K for at skrive en tekst. Tro på det! Tror ham der vi ik ka stave?? Tss.. Racist!

Nå men vi laver nyt show. Det på tide i blir sat ned og får klogskab proppet ind i jeres hoveder. Og det blir bro stilen.. Hvis du ik lytter, så får du flade!!

Showet blir så sygt at selv Undervisningsministeriet har godkendt det som phd overbygning i klogskab. Sværger de har!!

Nå men.. kom.. vi bor i Danmark ærligt der alligevel ik en skid andet at lave!! Og vi har sørget for at billetprisen er billig så en hel bro familie på 9 har para nok til at se showet!! Seriøst!!

Yalla fuck af vi ses..

SHOWET UDKOMMER GRATIS PÅ YOUTUBE SLUT 2019

Hvad siger folket?

ALT for sjovt – værd at se…

Grinede fra showet startede til det sluttede, virkeligt originalt og virkeligt sjove pointer. Kan virkelig anbefale dette show.
OesterbroPigen København / Bremen

Over al forventning!

Jeg tænkte egentlig at bare fordi man kunne lave videoer, kunne man ikke nødvendigvis performe live.. Men det kunne de! Super fed rød tråd i showet, gode jokes og god improvision/publikum-kontakt! Jeg sætter mig faktisk bare til at vente på næste show, fraaaa NU AF!;)
Helene28 fra Aarhus Århus / Train

Præcis som på Facebook – bare endnu bedre!

Kort sagt et rigtig godt arrangement. Adam og Noah var lige så sjove som de er på Facebook og faktisk endnu sjovere. De havde en bod med merchandise hvor de selv ville komme og møde deres fans, og hvor der var mulighed for at få taget en selfie med dem.
SHI94 fra Silkeborg Herning / Messecenter Herning

ALT for sjovt – værd at se…

Helt anderledes underholdning, idet man kunne mærke at de ikke har en masse erfaring. Det gjorde deres show så meget bedre fordi man kunne mærke at det var deres egne ord og tanker. De var på og vi var flade af grin og i opløftet stemning da vi gik. De har givet os noget at tale med hinanden om, os der repræsenterer de forskellige kulturer og har løftet barriererne så det er nemmere at tale sammen. TAK
Piammo fra Østerbro København / Bremen