All Things Live & Harald Nyborg præsenterer BROS

Hva sker der dansker? 2016

Efter at billetterne til to shows på Bremen Teater blev revet væk på få dage, drager Adam & Noah nu konsekvensen og turnerer Danmark rundt.

Danskerne har talt! Få dage tog det, før samtlige billetter var revet væk til Adam & Noahs livedebut på Bremen Teater. Det samme gjaldt ekstrashowet. Efterspørgslen er enorm, og nu drager duoen konsekvensen med et tredje ekstrashow på Bremen OG en Danmarks-turné.

De to unge fyre er blevet en Facebook-sensation med små videoklip, hvor de på satirisk vis tager danskeren under lup. Emner som bryllupper, danske udtryk og ordsprog og Folketingsvalget har allerede fået en overhaling.

På Facebook har Adam & Noah små 200.000 følgere, og deres videoer har typisk mellem en halv og to millioner visninger. Og i efteråret indtager Adam & Noah tilmed tv’er landet over, når de på DR2 bliver sat i uvante situationer hos den almene dansker.

Og så, til februar, prøver ghettoens svar på Gøg & Gokke for første gang kræfter med de skrå brædder i Bremen Teater, inden de i marts hopper i tour-bussen og drager land og rige rundt.

Det kommer med garanti ikke til at gå stille for sig, når de to forsøger at nå frem til et svar på deres evige spørgsmål: ‘Sker der, dansker!?

SE HELE SHOWET HELT GRATIS LIGE HER

Hvad siger folket?

ALT for sjovt – værd at se…

Grinede fra showet startede til det sluttede, virkeligt originalt og virkeligt sjove pointer. Kan virkelig anbefale dette show.
OesterbroPigen København / Bremen

Over al forventning!

Jeg tænkte egentlig at bare fordi man kunne lave videoer, kunne man ikke nødvendigvis performe live.. Men det kunne de! Super fed rød tråd i showet, gode jokes og god improvision/publikum-kontakt! Jeg sætter mig faktisk bare til at vente på næste show, fraaaa NU AF!;)
Helene28 fra Aarhus Århus / Train

Præcis som på Facebook – bare endnu bedre!

Kort sagt et rigtig godt arrangement. Adam og Noah var lige så sjove som de er på Facebook og faktisk endnu sjovere. De havde en bod med merchandise hvor de selv ville komme og møde deres fans, og hvor der var mulighed for at få taget en selfie med dem.
SHI94 fra Silkeborg Herning / Messecenter Herning

ALT for sjovt – værd at se…

Helt anderledes underholdning, idet man kunne mærke at de ikke har en masse erfaring. Det gjorde deres show så meget bedre fordi man kunne mærke at det var deres egne ord og tanker. De var på og vi var flade af grin og i opløftet stemning da vi gik. De har givet os noget at tale med hinanden om, os der repræsenterer de forskellige kulturer og har løftet barriererne så det er nemmere at tale sammen. TAK
Piammo fra Østerbro København / Bremen