All Things Live & Harald Nyborg præsenterer BROS

Farvel & Tjak 2020

”Hva sker der danskere.. vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler.Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der.
Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses – en sidste gang ;)”

5 år – så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag.
De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i starten af 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarks-tour; Farvel og Tjak.

Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på 5 stjerner på deres to første Danmarks turnéer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt, og er dermed et snit samlet ind fra 1000 publikummer.

På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen – to shows der begge blev udsolgt på blot 2 uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel og mærke de største sale, i alle byerne.

Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være; Få købt billetterne nu – i god tid denne gang!

Adam & Noah
Farvel og Tjak
2020

Hvad siger folket?

ALT for sjovt – værd at se…

Grinede fra showet startede til det sluttede, virkeligt originalt og virkeligt sjove pointer. Kan virkelig anbefale dette show.
OesterbroPigen København / Bremen

Over al forventning!

Jeg tænkte egentlig at bare fordi man kunne lave videoer, kunne man ikke nødvendigvis performe live.. Men det kunne de! Super fed rød tråd i showet, gode jokes og god improvision/publikum-kontakt! Jeg sætter mig faktisk bare til at vente på næste show, fraaaa NU AF!;)
Helene28 fra Aarhus Århus / Train

Præcis som på Facebook – bare endnu bedre!

Kort sagt et rigtig godt arrangement. Adam og Noah var lige så sjove som de er på Facebook og faktisk endnu sjovere. De havde en bod med merchandise hvor de selv ville komme og møde deres fans, og hvor der var mulighed for at få taget en selfie med dem.
SHI94 fra Silkeborg Herning / Messecenter Herning

ALT for sjovt – værd at se…

Helt anderledes underholdning, idet man kunne mærke at de ikke har en masse erfaring. Det gjorde deres show så meget bedre fordi man kunne mærke at det var deres egne ord og tanker. De var på og vi var flade af grin og i opløftet stemning da vi gik. De har givet os noget at tale med hinanden om, os der repræsenterer de forskellige kulturer og har løftet barriererne så det er nemmere at tale sammen. TAK
Piammo fra Østerbro København / Bremen