Adam & Noah runder af med en sidste Tour

OBS! Presale slutter når salget åbner for alle mandag d.12 november kl.10:00.
TILMELD PRESALE INDEN DET ER FOR SENT!

PRESSEMEDDELELSE

Farvel og Tjak! Adam & Noah takker af for denne gang

”Hva sker der danskere… vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler.Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der.
Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses – en sidste gang ;)”

5 år – så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag.
De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i starten af 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarks-tour; Farvel og Tjak.

Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på 5 stjerner på deres to første Danmarks turnéer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt, og er dermed et snit samlet ind fra 1000 publikummer.

På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen – to shows der begge blev udsolgt på blot 2 uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel og mærke de største sale, i alle byerne.

Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være; Få købt billetterne nu – i god tid denne gang

Dørene åbner 1 time før showstart.

Efterårstouren nærmer sig udsolgt flere steder!

Der er endnu et par måneder til Adam & Noahs 2. del af deres KLOGSKAB tour begynder i slut september. Men allerede nu, inden drengene egentlig har fået larmet rigtigt for touren er der allerede flere venues der nærmer sig udsolgt.

Forårstouren blev udsolgt på rekordtid da 15.000 danskere på blot 3 uger i løbet af slut november og start december sikrede sig en plads til deres eftertragtede 2. Danmarks Tour. På daværende tidspunkt var det kun drengenes intention at gennemføre forårstouren for derefter at arkivere det nye show KLOGSKAB. Men da salget tog fart og der røg 5.000 billetter den første uge, tog Adam & Noah en hurtig beslutning om at tage Danmark rundt endnu engang med det samme show, denne gang til efteråret og nu endnu længere ud i provinsen.

Forårstouren lagde kun vejen forbi de største byer i Danmark og det var der mange af Adam & Noahs følgere der var lidt skuffede over. Så når du tjekker tourplanen for efteråret vil du nok også bemærke at det er de mindre byer der især bliver tilgodeset. Dog slipper København, Aarhus og Aalborg ikke for en reappearance hvor der pga. den store efterspørgsel også bliver lavet shows igen i efteråret.

Køb dine billetter i god tid her.

Udsolgte Shows – nu åbner Adam & Noah Ekstra Shows

Kort efter lanceringen af billetsalget til Adam & Noahs nye show og tour nr. 2 “KLOGSKAB” kan de melde udsolgt til begge shows i DR Koncertsalen med en kapacitet på 1.200 pladser pr. show. Da efterspørgslen på billetter stadig er stor har drengene derfor besluttet sig for at de vil lave ekstra shows på Bremen Teater i København, hvor de også spillede med deres første show “Hva Sker Der Dansker”. Se disse nederst på Tour siden.

Ekstra Showet er i dag lanceret her til morgen og allerede få timer efter er mange af billetterne allerede revet væk. Hold øje med Tour siden hvor du kan købe billetter til Bremen og de mange andre shows. Kommer der ekstra shows vil de naturligvis fremgå af Tour siden.

Også i Ringsted, Odense og Aarhus nærmer de sig hastigt udsolgte shows. Om der bliver laver ekstra shows alle steder er endnu ikke afklaret. Hold øje med siden her for info om kommende ekstra shows.

Gratis show med Adam & Noah i Vallensbæk

D.16 september har du mulighed for at opleve Adam & Noah helt gratis.

De giver nemlig et show i Vallensbæk til arrangementet Festlig Fredag. Adam & Noah har det med ikke at afsløre på forhånd hvad et show kommer til at indeholde helt præcist. Men vi har hørt en lille fugl synge om at de muligvis giver et 1 eller 2 musiknumre undervejs i showet. Og mon ikke årets store hit Danser Sådan Her bliver et af numrene 😉

Du kan læse mere om selve showet med Adam & Noah her og du kan læse mere om hele eventet Festlig Fredag her.

Adam & Noah spiller på Bøgescenen på Smukfest

Adam & Noah er ikke så lette at skræmme. De har nemlig valgt at sige ja til at optræde på årets Skanderborg Festival A.K.A. Smukfest, hvor de som en del af den årligt tilbagevendende begivenhed “Stand-up for Skanderborg” skal se om de kan få festivalgæsterne til at grine tidligt om morgenen. Eller det er i hvert fald tidligt set med en festival gængers øjne.

Stand-up for Skanderborg er nemlig lørdag d.6 august kl.12-13:30 hvor imellem Adam & Noah går på. Vi ses på Skanderborg 😀