All Things Live & Harald Nyborg præsenterer BROS
04 Jun 2017

Efterårstouren nærmer sig udsolgt flere steder!

Der er endnu et par måneder til Adam & Noahs 2. del af deres KLOGSKAB tour begynder i slut september. Men allerede nu, inden drengene egentlig har fået larmet rigtigt for touren er der allerede flere venues der nærmer sig udsolgt.

Forårstouren blev udsolgt på rekordtid da 15.000 danskere på blot 3 uger i løbet af slut november og start december sikrede sig en plads til deres eftertragtede 2. Danmarks Tour. På daværende tidspunkt var det kun drengenes intention at gennemføre forårstouren for derefter at arkivere det nye show KLOGSKAB. Men da salget tog fart og der røg 5.000 billetter den første uge, tog Adam & Noah en hurtig beslutning om at tage Danmark rundt endnu engang med det samme show, denne gang til efteråret og nu endnu længere ud i provinsen.

Forårstouren lagde kun vejen forbi de største byer i Danmark og det var der mange af Adam & Noahs følgere der var lidt skuffede over. Så når du tjekker tourplanen for efteråret vil du nok også bemærke at det er de mindre byer der især bliver tilgodeset. Dog slipper København, Aarhus og Aalborg ikke for en reappearance hvor der pga. den store efterspørgsel også bliver lavet shows igen i efteråret.

Køb dine billetter i god tid her.