Booking

Book Adam & Noah til dit næste event, firmafest, julefrokost, koncert eller festival.

AN-PRINT-Retouch-2 presse mellem

Anmeldelser fra Adam & Noah liveshows

Fantastisk oplevelse

Super godt og gennemført show! Var lidt skeptisk inden showet, men blev helt igennem underholdt

Lilli1977 fra Helsingør
København / Bremen

Fra Facebook til Bremen

At løfte opgaven fra små, sjove videoer på FB til et 2-timers show på Bremen, kræver talent. Adam og Noah leverede gode budskaber pakket ind i deres geniale, morsomme kulturbelæring.

Pemi31 fra Ringsted
København / Bremen

Suverænt show! 🙂

Det var helt igennem fantastisk og morsomt, vi grinede jo med helevejen igennem på alt den klogskab vi fik! 🙂 De formår at få hele publikum (som er meget bredt) til at grine).
Det kan varmt anbefales 😀

Christine91 fra Tåstrup
Slagelse / Badeanstalten

Fantastisk humor

Adam og Noah leverede et forrygende show med masser af humor.
Dejligt at se så mange forskellige nationaliteter og aldersspredning blandt publikum, både børn, unge og gamle grinede fra vi kom til vi gik.

Dorthe61 fra Nordborg
Sønderborg / Sønderborghus

Fantastisk underholdene

Super underholdende, mega sjovt, en fryd for øjet…Hent sikker en par skønne drenge der skal ses igen, når chancen byder sig igen 😉 Stort knus fra en købenkavnertøs bosat i Sønderborg.

JeanettMeelby fra Sønderborg
Sønderborg / Sønderborghus

Over al forventning!

Jeg tænkte egentlig at bare fordi man kunne lave videoer, kunne man ikke nødvendigvis performe live.. Men det kunne de! Super fed rød tråd i showet, gode jokes og god improvision/publikum-kontakt! Jeg sætter mig faktisk bare til at vente på næste show, fraaaa NU AF!;)

Helene28 fra Aarhus
Århus / Train

Intet mindre end fantastisk

Jeg har aldrig hulket så meget og har haft vejrtrækningsproblemer af grin i halvanden time før.

KriRos fra Aarhus
Århus / Train

Præcis som på Facebook – bare endnu bedre!

Kort sagt et rigtig godt arrangement.
Adam og Noah var lige så sjove som de er på Facebook og faktisk endnu sjovere.
De havde en bod med merchandise hvor de selv ville komme og møde deres fans, og hvor der var mulighed for at få taget en selfie med dem.

SHI94 fra Silkeborg
Herning / Messecenter Herning

Se publikums reaktion ved premieren på Adam & Noahs første liveshow

Lidt info om Adam & Noah live

Adam & Noah spiller over 50 shows om året.

Deres første Danmarks Tour som de rejste rundt med i starten af 2016 blev udsolgt, på trods af at spillestederne tøvede med at booke dem i første omgang. For kan 2 unge fyre der laver 30 sekunder videoer på Facebook lave et skarpt underholdende 1,5 timers show?

Og svaret er ja, i den grad. Måske er det ikke noget alle kan, men Adam & Noah gjorde det. Læs blot anmeldelserne fra publikum længere oppe.

"Jeg har aldrig set så blandet et publikum før!!" var beskeden fra de fleste arrangører til Adam & Noahs shows rundt om i det ganske land. Der var folk i alle aldersgruppe og afstøbninger.

I videoen ovenfor kan du se lidt feedback fra publikummerne lige efter det første show på Bremen og hvis du kigger efter kan du se hvor god en blanding publikum er. For det er en virkelig god afspejling af Adam & Noahs målgruppe online, som er mindst ligeså bred.

VEDR. VELGØRENDE FORMÅL!
Vi får dagligt henvendelser med ønsker om optræden til velgørende arrangementer. Alt for mange til at vi kan lave dem alle og det er alle rigtig gode formål. Da vi gerne vil bidrage har vi valgt at lave få større events om året. Vi har blandt andet deltaget i Comedy Aid, Danmarksindsamlingen, Smid Tøjet mv., som har bidraget med flere millioner kroners hjælp til fattige, flygtninge og andre befolkningsgrupper som har brug for hjælp.